VOOR WIE

Voor wie is WorXout geschikt? WorXout richt zich op verschillende doelgroepen en is daardoor voor iedereen geschikt.  Of je nou een beginnende sporter bent of juist een fanatieke professional, iedereen kan bij WorXout terecht. 

Ook als je juist te weinig tijd hebt om regulier te sporten en op zoek bent naar extra motivatie of wanneer je op zoek bent naar begeleiding bij herstel dan is dit bij WorXout mogelijk.

VOOR DE BEGINNENDE SPORTER

Juist het starten met sporten is vaak het moeilijkst. Wat past het best bij jezelf? Wat vind je leuk en niet leuk? Het eenvoudig binnenstappen van de sportschool is soms een drempel. Bij WorXout draait alles om jou. Alles wordt op jou afgestemd. In samenspraak wordt er een gedetailleerd plan opgemaakt hoe je dit kan bereiken en wat bij jou past, waar je plezier aan beleefd.

VOOR DE DRUKKE ONDERNEMER

Heb je een druk leven en mis je de structuur om in de beperkte tijd die je hebt te gaan sporten? Persoonlijke begeleiding via WorXout kan je helpen je doel te bereiken. Effectief trainen in de beperkt beschikbare tijd en een constante hulp bij voeding en lifestyle.

VOOR DE FANATIEKE PROFESSIONAL...

Ook voor de ervaren sporter biedt WorXout bewegingsconcepten. Wil je specifieke delen van je lichaam versterken? Of net dat beetje ‘extra’ creëren waardoor je de concurrent voor kan blijven? In overleg met jou worden de doelen geformuleerd en een persoonlijk plan opgemaakt welke in een afgesproken tijdsbestek gerealiseerd moet kunnen worden. Onder persoonlijke begeleiding werken naar het gewenste resultaat.

VOOR BEGELEIDING BIJ HERSTEL...

Ook voor diegenen die moeten herstellen na een blessure, ziekte of operatie. Door het afstemmen van het bewegingsplan op jouw (on)mogelijkheden en het gezamenlijk beslissen en kiezen van de weg kom je tot de voor jou beste oplossing.

VOLG WORXOUT OP FACEBOOK

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van WorXout

     Terug naar boven

    Inschrijven voor personal coaching