OVER WORXOUT & NADJA

Nadja Bastiaansen is de oprichter en eigenaar van WorXout. Nadja is in 1976 geboren in het Zeeuwse Kloetinge. Nadja is gespecialiseerd in het persoonlijk begeleiden van mensen bij het behalen van hun sportieve doelstellingen. Nadja is ook een gecertificeerd instructeur in de Wim Hof Methode koude trainingen, ademhaling en mindfulness.

“Ik ben Nadja Bastiaansen en ik ben sinds 2009 als sportinstructrice actief. Op 1 januari 2012 heb ik WorXout opgericht en ben ik als zelfstandig sportinstructrice gaan werken. Ik heb reeds vele uren ervaring in het geven van groepslessen en heb me gespecialiseerd in Personal Training. 

Met de Personal Training creëren we ook een leefstijl verandering. Een intensieve efficiënte persoonlijke begeleiding afgestemd op je persoonlijke doelstellingen. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van gewichtsvermindering, flexibiliteit, spierversteviging en conditieverbetering. Overbodige luxe? Nee, je hebt maar één lichaam, wees er dus zuinig op. Een gezond en fit lichaam geeft energie en zelfvertrouwen.

Ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken.”

WIJ GAAN
SAMEN VOOR
EEN SNEL
RESULTAAT

kettlebel-web

DIPLOMA’S EN CERTIFICATEN

VOLG WORXOUT OP FACEBOOK

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van WorXout

     Terug naar boven

    Inschrijven voor personal coaching