PERSONAL TRAINING

Bij Personal Training sport je onder één op één begeleiding met je eigen instructeur. Je kunt alleen sporten maar ook met iemand samen. Het start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je aangeeft wat je wilt bereiken, in welk tijdbestek en waarbij de mogelijkheden worden besproken hoe je dat kunt bereiken.

Hierna volgt er een intake waarbij je fysieke conditie wordt getoetst. Dit startniveau vormt de basis voor jouw eigen bewegingsplan welke wordt opgesteld door jouw persoonlijke instructeur. Ook wordt er gekeken naar je voedingspatroon en hoe dit zich verhoudt tot jouw doelstelling. Een voor jou uitgewerkt voedingsadvies is onderdeel van het bewegingsplan.

Een groot voordeel van Personal Training is dat je zelf de tijd bepaalt waarop je wilt sporten, uiteraard in overleg met jouw trainer. Je blokt die uren welke het beste passen in jouw leven. Het is mogelijk om thuis te sporten of op de sportschool.

Naast het plan, de structuur en de op jou afgestemde oefeningen wordt er ook nadrukkelijk naar de techniek gekeken. In de meeste gevallen geeft het aanpassen van je houding bij oefeningen of het precies op de juiste manier uitvoeren van de oefeningen al grote resultaten. Je hebt een permanente hulp die je begeleidt en op weg helpt.

SAMEN ZORGEN WE ERVOOR DAT JIJ JE DOELEN BEREIKT

PERSONAL TRAINING MET MEERDERE PERSONEN

Bij WorXout is het ook mogelijk om samen met je vriend, vriendin, broer, zus, partner of collega te sporten. Soms is de drempel om alleen de stap te nemen wat aan de hoge kant, in dat geval kom je dus gewoon samen. Daarnaast is samen sporten leuk en gezellig en ook dan kun je gebruik maken van de voordelen van jullie eigen Personal Trainer. Samen worden de gezamenlijke doelstellingen bepaald en wordt er een leuk actief schema opgesteld waarbij jullie je doelstellingen kunnen nastreven.

Zit je niet samen op hetzelfde niveau, dan is dit geen enkel probleem. De Personal Trainer kan de training dusdanig op de persoon aanpassen waardoor elke training voor iedereen even prettig zal zijn. 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

x-smkopie

BENIEUWD NAAR JOUW PERSOONLIJKE DOELEN?
NEEM CONTACT OP OF SCHRIJF JE IN VOOR EEN
VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK.

VOLG WORXOUT OP FACEBOOK

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van WorXout

     Terug naar boven

    Inschrijven voor personal coaching