"Je kunt veel meer dan je denkt..."

Testimonials

~~“Een half jaar na een schouderkopbreuk, vele baantjes zwemmen en wandelen had ik wel behoefte om weer eens op een andere manier mijn lichaam uit te dagen. De ‘gewone’ groepslessen waren geen optie, mijn schouder en arm mocht ik zolang de plaat en schroeven daar nog in zaten niet belasten en geen kracht op uitoefenen. Ik kende Nadja wel van die groepslessen en wist dat ze ook personal trainer was.  Misschien zou dat dan iets zijn… Die uitdaging nam ze graag aan. We zijn rekening houdend met de beperking in september 2015 aan de slag gegaan. De lessen waren zeer gevarieerd en alle spiergroepen kwamen altijd aan bod. We zijn inmiddels een jaar verder. Een jaar waarin ik in januari ben verlost van de plaat en schroeven in mijn schouder en ook volledig gerevalideerd ben. Toen ik eind augustus 2016 vertelde dat ik ook door de fysiotherapeut ontslagen ben was de eerste vraag die Nadja stelde: ‘dus je mag weer alles?” Ja, dat mag. De trainingen zijn sindsdien, merk ik, behoorlijk geïntensiveerd. De trainingen bij Nadja hebben er mede voor gezorgd dat ik fit was en aan een voorspoedig herstel heb kunnen werken en last but not least ook mijn armen en schouders zijn weer minstens zo sterk als voor de schouderbreuk! “

Anouk Meijer

 


Thuis op de eigen sportzolder.

Een sportschool heb ik mijn hele leven niet zien zitten, wel was ik ooit fanatiek tennisser en squasher en kon lang blijven winnen van mijn eigen zoon.
Een nekhernia maakte uiteindelijk een abrupt einde aan deze wijze van sporten en zodoende deed ik al jaren niets meer aan extra beweging waardoor ook het gewicht alleen maar toenam.
Totdat Nadja aan mij werd voorgesteld als Personal Trainer, ik was op dat moment 60 jaar en bespeurde toch ook al wat stramheid wat mij ging belemmeren in mijn zakelijk drukke bestaan.
Een sportschool zag ik nog steeds niet zitten en ben met Nadja aan de slag gegaan, of liever gezegd is Nadja met mij aan de slag gegaan.
2 x in de week een uurtje trainen, thuis op de eigen sportzolder zonder pottekijkers en in eigen tempo, geweldig!
Door de zeer persoonlijke benadering van Nadja die mij ,met al haar kennis en ervaring, oefeningen laat uitvoeren waardoor ik de betreffende dag soepeler start en de dagen er na hier ook profijt van ondervindt geeft het mij de motivatie om hier mee door te gaan. Behalve dat de oefeningen goed voor mij zijn hebben we altijd veel plezier omdat gevoel voor humor bij Nadja (gelukkig) niet ontbreekt!

Kortom, Nadja, een echte professional !
 

John Zwartepoorte

Ze heeft altijd een volgende uitdaging.

In februari 2015 was ik het beu. Ik had jarenlang niks meer aan sport gedaan, was langzaam maar zeker steeds zwaarder geworden en voelde me futloos. Keek in de spiegel en zag een dikke, grauwe, vermoeide kop terug staren, er moest iets veranderen.
Mijn vrouw volgde toen inmiddels al een tijdje verschillende groepslessen, verzorgd door Nadja Vleut. Zij was erg enthousiast over Nadja en vertelde me dat ze ook personal training deed. Of dat misschien iets voor me zou zijn?
Ik heb een afspraak gemaakt en ik wil niet meer anders!
Nadja stemt haar trainingen af op je wensen; wil je afvallen, aan je conditie werken, gewoon fitter worden, een ‘gorilla’ worden, of een combinatie van dat alles? Nadja weet hoe en heeft me ook geholpen met bewuster omgaan met eten.

Ik ben nu bijna een jaar bezig, flink afgevallen en voel me lekker in mijn vel, nooit wil ik meer terug naar hoe ik me voelde voordat ik begon te trainen met Nadja.
Ze is een professional, heeft altijd een volgende uitdaging klaarstaan voor me en is bovenal een superwijf !
Ik ga nog steeds met veel plezier 2 keer in de week naar Fitland om met haar te trainen en dat voor iemand die als ie het in z’n eentje had moeten doen na 2 keer fitnessen de handdoek hoogstwaarschijnlijk alweer in de ring had gegooid.

Dennis Huige

Sinds augustus 2015 volg ik PT bij Nadja. 

Ik trainde zelf al wel langer in de sportschool, maar had niet het gevoel dat ik verder kwam.
In de sportschool zag ik Nadja vaak personal training geven en dan dacht ik: 'dit wil ik ook'!
Zelf vind ik het fijn om oefeningen te doen die zowel thuis en in de sportschool uitgevoerd kunnen worden en hiervoor ben ik bij haar op het juiste adres.
Aan het begin van de training nemen we altijd door wat ik zelf die week heb gedaan en vervolgens past Nadja hier de training op aan.
De training is nooit hetzelfde en iedere keer weer leer ik opnieuw dingen bij.   
Voor goede personal training moet je dus bij Nadja zijn !    

Heidi Rovers  

Ook voor een druk bestaan.

Als ondernemer ben je vaak druk en is sporten meestal lastig te combineren met het werk. In het verleden had ik best veel gesport, maar onder de druk van de dagelijkse beslommeringen schoot het er toch vaak bij in. Ik had zelfs een paar jaar helemaal niets gedaan op sportief gebied toen ik in februari 2015 in contact kwam met Nadja. Na een kennismakingsgesprek waar ze uitgebreid heeft toegelicht hoe het werkt en wat de mogelijkheden waren zijn we eind februari aan de slag gegaan. De agenda werd afgestemd en Nadja kwam twee keer in de week bij ons thuis en één keer in de week op de sportschool. De oefeningen die ze me leerde waren bijna allemaal nieuwe oefeningen die ik niet kende. Het trainen van de ‘core’ zoals ze dat noemt. Geen gekke dingen maar uiterst effectief en leuk om te doen. Naast het aanpakken van het sportieve, heeft ze ook mijn voeding onder de loep genomen. Ze heeft voor mij een programma samengesteld waarbij ook ‘genieten van het leven’ niet werd vergeten.

De combinatie van deze, samen met de bijzonder motiverende en enthousiaste instelling van Nadja had voor mij een geweldig resultaat. In een tijdsbestek van 8 maanden was ik 20 cm buikomvang kwijt en een kleine 20 kilo lichter. Ik voel me nu veel fitter en sterker. Gedurende het jaar werden de grenzen verlegd en hebben we samen nieuwe doelen gesteld waardoor er geen training hetzelfde is. Nadja is uiterst professioneel, zeer motiverend en bovenal een geweldig mens. Ik kan me geen betere trainer voorstellen.

Enrico de Koster

Volg mij op Facebook

Nieuws

27-01

Wat drinkt jouw kind? Suikerklontjes per glas

Het is goed om je kind van kleins af aan te laten wennen aan niet zoete dranken, zoals water, lauwe (vruchten)thee zonder suiker.
Lees meer

27-01

Eet je sterk maar loop zelf even naar de keuken

kracht Spieren die je niet gebruikt, verdwijnen als sneeuw voor de zon. Voor gezonde spieren moet je eiwitten eten én veel bewegen. 
Lees meer